Tots els nostres tractaments quan ens ho requeriu poden ser sense metall, per millorar la biocompatibilitat, i per evitar possibles efectes tòxics, el color fosc del l’amalgama de plata, problemes amb la temperatura, l’efecte de captació metàl·lica d’ones electromagnètiques.

Odontologia general

A la nostra clínica us resoldrem qualsevol càries, extraccions, reconstruccions de peces endodonciades i exàmens bucals en general.

Periodòncia

Si les genives us sagnen i s’inflamen (gingivitis o el que abans es denominava piorrea) i o teniu problemes d’ossos maxil·lars aquí també trobareu la solució. Es imprescindible tenir genives sanes per mantenir les dents i queixals, i l’os on s’encaixen sans. Si us sagnen les genives o se us belluga alguna dent o queixal encara que sigui poc, heu de consultar-nos perquè tenim la solució.

Pròtesis

Si us manca alguna dent o queixal, si voleu que us en posem d’artificials ho farem respectant el color de la vostra dentadura, amb els millors materials i pròtesis, tant si us les hem de col·locar sobre una peça vostra com si és sobre un implant que prèviament us haguem col·locat. Us la podem fer fixe o amovible.

Endodòncia

Amb l’endodòncia podem conservar dents i queixals encara que semblin molt afectats. Amb aquest tractament de desvitalització es pot solucionar la infecció, i la inflamació.

Ortodòncia

Un ventall molt ampli de solucions ens permet corregir les malposicions dentàries i maxil·lars tant de nens com d’adults. No deixeu que una dent mal posada us faci reprimir un somriure. Els queixals mal ajustats impedeixen una bona masticació. Utilitzem les tècniques més modernes, de durada més curta possible, còmodes, amovibles, i pràcticament invisibles si ho desitgeu, adaptades a la grandària de les vostres dents i altament eficaces (Invisalign, brackets estètics....).

Articulació temporo-mandibular

Si us fa mal l’articulació del maxil·lar, la orella, o us fa soroll, o teniu mal de cap quan mengeu o badalleu, o us costa mastegar quan mengeu, possiblement necessiteu un tractament específic. Consulteu-nos i us donarem les solucions més avançades amb fèrules discretes i confortables per corregir qualsevol problema que tingueu.

Odontologia Estètica

Per completar la vostra imatge podeu posar la intensitat de blanc al vostre somriure que us vingui de gust. Podem també modificar la forma, el color i la posició de les dents que ho requereixin.

Higiene i prevenció

La prevenció és el fonament per mantenir una bona dentadura tota la vida. Seleccionar adequadament el tipus de menjar, el raspallat de les dents, les revisions periòdiques, evitar el tabac i l’alcohol ajuda a prevenir malalties odontològiques i bucals, moltes d’elles derivada de la placa bacteriana acumulada. A la nostra clínica us aconsellarem i explorarem periòdicament per optimitzar la vostra salut. Fem prevenció activa del càncer bucal i lingual.

Una revisió anual contribueix a minimitzar futurs tractaments.

Si ronqueu també us podem oferir tractaments que milloraran el vostre descans i el de la vostra parella.

Implantologia i cirurgia bucal

Si heu perdut peces dentàries, ara teniu la oportunitat de recuperar una estètica i funcionalitat completes amb les tècniques modernes d’implants. Podem fer-vos des d’una sola peça, fins la substitució de tota la dentadura. L’implant s’assembla molt a les arrels naturals de les dents i queixals: això fa tan atractiu i estès el seu ús. Igualment si necessiteu un procediment quirúrgic per l’extracció d’un queixal del seny complicat o una altre problema, també us orientarem en la seva resolució.